Om oss

Solhatt.se presenterar en rad E-butiker som säljer solhattar.

Läs mer under vår private policy.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Solhatt.se samarbetar enbart med E-butiker. Vi visar upp produkter, länkar till olika E-butiker och presenterar inspirerande blogginlägg med fokus på solhattar och solskyddande kläder. I det fall du vill handla online men det inte enbart handlar om solhattar kan vi rekommenderas ett sök via Klädbutiker.org . Den webbplatsen presenterar mängder av klädbutiker och varumärken.

  Vi håller oss online – med följande samarbetande butiker:

  Cellbes

  Cellbes har en lång historia bakom sig som började redan i mitten av femtiotalet då de startade som ett litet postorderföretag med säte i Borås. Sedan dess har mycket hänt och utbudet har ökat betydligt. Företaget utmärker inte bara med sitt utbud utan också att de har många olika storlekar i sitt sortiment. Deras hattar finns i fem olika varianter och ett sortiment som vänder sig till kvinnor och män. Den som söker en hatt med stil hittar den här.

  Ellos

  Ellos har länge haft funnits internet med ett stort utbud av allt från kläder för hela familjen till produkter för hela hemmet. Från att i början varit ett postorderföretag av lite enklare mått har de vuxit och ses nu som en modehandel. De har ett stort utbud av solhattar av tyg i olika modeller, färger och mönster. Främst är det solhattar för barn men det finns även lite exklusivare modeller av flätat strå i vitt eller naturell för vuxna.

   

  Sportamore

  Sportamore är sportbutiken som enbart finns på nätet. Genom att satsa på näthandel och inta ha några fysiska butiker kan de koncentrera sig på produkterna och utbudet istället. Deras fokus ligger på att hitta kvalitetsprodukter och kunna erbjuda dem till ett bra pris. Företaget har varit igång sedan 2010. Eftersom det här är en sportbutik är också solhattarna i första anpassade för människor i rörelse och vuxna. De har inga solhattar för barn.

  Till Sportamore

  Outnorth

  Den skandinaviska nätbutiken Outnorth har produkter som passar för friluftsliv. Företaget är en sammanslagning av de två företagen GetOut och Outnet som slogs ihop och lanserade sitt nya namn våren 2012. De har flera kategorier inom friluftsliv och träning och säljer allt från kläder till utrustning. Deras utbud av solhattar är stort och finns både för barn och vuxna. Det som finns är tyghattar med och utan rem i flera olika modeller och färger.

  Till Outnorth

   

  Hatstore

  Hatstore är en nätbutik där man kan hitta ett stort sortiment av hattar, kepsar och mössor. Med fokus enbart på dessa produkter bör det finnas något som passar alla. Butiken har sedan starten 2011 vuxit enormt fort och har nu internetbutiker i flera av Skandinaviens länder samt Europa. I deras utbud finns solhattar i tyg, i strå och för den som vill ha något lite mer elegant finns det även hattar i filt och läder.

  Till Hatstore

  Modekungen

  Modekungen startade upp sin näthandel under 2008 med siktet på att erbjuda sina kunder trendiga produkter. Deras kontor finns i Sverige, Thailand, Kina och Bali. De erbjuder alltid gratis frakt och 2 månaders öppet köp för kunder i alla länder. Produkterna de säljer är riktade mot dam och herr, inga barnkläder. De har ett flertal hattar av ett lite mer stiligt slag så för den som vill se snygg ut i solen är det här en butik att ta en titt på. Priserna ligger runt 300 – 500kr.

  Till Modekungen

   Bubbleroom

  Bubbleroom är en näthandel som funnits sedan 2005 med fokus på försäljning av kläder för kvinnor och män. De har valt dessa två kategorier och säljer inte barnkläder. Utbudet är stort och sträcker sig från träningskläder, vardag, fest och bröllop. Förutom sina egna märken har man också märkeskläder. Stilen är modern och trendig och förutom kläder, accessoarer och skor finns det en avdelning med skönhetsprodukter. Den som söker efter en solhatt hittar några varianter av stråhattar för kvinnor och en för män. Priset ligger runt 150 – 200kr.