Solhattar och solskyddskläder från Zunblock

Valet av vintersemester blir för många i år en solsemester till Kanarieöarna. Kanarieöarna är ett klassiskt turistmål för svenskar, ett paradis för både stora och små. Visserligen är det extremt mycket turism men har man barn med sig är det viktigaste att det ska vara lätt och smidigt att bjuda dem på en trivsam vecka. Det med mycket bad i poolen, god mat och mycket lek.  Så som familj väljer man ofta det hotell som passar in på dessa kriterier bäst. Sen är det inte alltid man ens går utanför hotellets gränser. Allt finns där och man kan bara njuta av att få slappna av.

Men det är lika viktigt att packa ordentligt för att få en lyckad semester. Det handlar inte helt oväntat om att ha med sig solhattar och andra solskyddskläder till barnen. Att få en allt för stark solbränna första dagen kan förstöra hela semestern för barnet – och dess omgivning. UV-kläder är en betydligt bättre lösning än solkräm. Då behöver man inte smörja in hel kroppen om och om igen. Dessutom behöver man inte vara rädd att man smörjt dåligt. Där UV-kläderna sitter – där skyddas barnen. Svårare än så är det inte.

suncap-pink

Vad finns det då för utbud inom solskyddskläder (UV-kläder) för barn? Ett av de största och kändaste märkena är Zunblock.   De utmärker sig tydligt genom att fokusera just på att skydda barnen från solens strålar. Företaget har vunnit flera olika tester när det kommer till solskyddskläder och dessutom är det lätt att tycka om modellerna.

Utbudet sträcker sig från solhattar till de allra minsta i familjen till kepsar för de lite äldre. Men de har inte bara plagg som skyddar huvudet. De har även både tröjor och byxor av UV-material.

Om du vill hitta och läsa mer om Zunblock och andra märken när det kommer till barnkläder så kan du klicka här.