Unika solhattar

solhatt babyKänns det som att du sett utbudet i kategorin ”solhatt baby” förr? Att alla hattar är i stort sett lika och att du skulle vilja ha något nytt och fräscht? Inte oväntat så kan vi hålla med dig. Just babykategorin är relativt lika och ganska smal. Det är blått och rosa. Det är gulligt och krussidulligt. Av den anledningen får vi presentera babyhattar från Fairstore.se. Ett litet företag som satsar på det lite med udda och unika. I sitt utbud har de för tillfället två hattar inom ”Solhatt Baby”. Eller egentligen bara en hatt eftersom den andra produkten bör kallas för keps. Glada färger och mycket mönster karakteriserar hela utbudet och det syns inte minst på solhattarna. De passar för barn som är mellan 6 månader och 24 månader men som vanligt får man ta måtten med en nypa salt eftersom barn växer så otroligt olika.

Hatten på bilden heter ”Jordgubb” och är en av de som säljs bäst. Det är klart – sommar och sol och jordgubbar är väll det som är mest klassiskt svensk sommar. Däremot får vi lägga till en liten brasklapp. Hatten har inte något snöre under hakan så har man ett barn som om och om slänger av sig solskyddet bör man istället titta på vårat utbud av klassiska (och lite tråkigare) modeller här.

Solkepsen (Lite ovanligt namn) är annars en skön favorit. En keps som utmanar mot klassiska normer om hur en keps ska se ut. Den upplevs lite som en blandning av gubbkepsens mjukhet och barnkepsens lekfullhet med färger och mönster. En mjuk keps som sitter snyggt och som skyddar mot solen. Men de barn som gillar att ha keps kommer även ha den när det inte är extremt soligt ute.solkeps baby

Så välj själv – vilken modell passar dig och ditt barn.