Med hösten kommer rean

StrawDå var sommaren över – och vilken sommar. Härlig värme, rejält mycket sol och en klassisk svensk sommar med små skurar ibland. Men visst har det varit en underbar sommar i år och därmed många tillfällen att ta fram solhatten, stråhatten eller gubbkepsen…

Nu kommer hösten och höstkläderna plockas fram. Men det betyder även att sommarkläderna ska bort. Inte bara från våra egna garderober utan även från butikerna. Ett lysande tillfälle att köpa billigare sommarkläder, sommarhattar och sommarskor.

En av de butiker där det för tillfället går att få bättre pris hos är Nelly. Det är även en av de E-butiker vi har stort samarbete med just tack vare deras breda utbud av sommarhattar. Här kommer tre steg till riktigt låga priser:

  1. Nyhetsbrevet

Brukar du få nyhetsbrevet från Nelly? Om inte så är det dags att signa upp för det. Den som gör det via hemsida får 15% rabatt på sitt första köp. (Tröttnar man kan man ju alltid stoppa nyhetsbrevet).

  1. Rabattkoder

Nelly är inte bara känd för ett stort utbud av modeartiklar. De är även kända för att ofta erbjuda rabattkoder. Koder som många gånger gäller oavsett om det är rea, om man använder bonuskoder eller liknande. Så oavsett vad som planeras att köpas in – Kolla alltid om det finns rabattkoder att utnyttja. Se gällande Nelly Rabattkod.

  1. Rea Rea Rea

Varför köpa till fullt pris när man kan köpa till rea? Det finns alltid plagg som är på rea och ofta handlar det just om säsongsplagg. Nu när hösten kommer ska sommarplaggen bort. Under deras reaavdelning brukar det vara 20-70% vilket helt klart ger en hel del sparade pengar – eller mer kläder i varukorgen.

 Nelly

Nelly är ett mycket starkt varumärke inom mode och skönhet. Här finns både utbud mot kvinnor och män även om det är mest kvinnor som handlar hos E-butiken (likt de flesta modebutiker). Fokus är åldersgruppen 18-35år.

Företaget samarbetar med över 300 olika modehus runt om i världen och kan därmed skapa sig ett eget mycket stort utbud oavsett om man söker partykläder eller festklänningar.

Trend – Ungdomligt – Stort utbud – Moderiktigt  – Det är Nelly.