Fem snygga bucket hats

Binno Bucket Hat

Binno Bucket Hat är såväl stilren som praktisk. Solhatten är helt i vitt, förutom texten ellesse. Över de två s:en finns deras ikoniska logga, som består utav två skidor och mittendelen av en tennisboll. Hatten är gjord helt i bomull, vilket är utmärkt just för solhattar. Dess fiber leder bort värme från huden, vilket gör den här hatten – och bomullskläder överlag – svala och sköna att bära i varmt väder. Finns hos Caliroots (se även Caliroots rabattkod )

Kan köpas här 

 

New York Yankees solhatt för barn

Den här hatten är täckt med det ikoniska baseballaget New York Yankees vita logga. Snarare än en stor ikon, förekommer loggan tiotals gånger på hattens utsida (och även undersidan av skärmen). Passar utmärkt för barn (1 – 3 år) för att hålla dem svala i lite varmare klimat.

Kan köpas här

Sun Stash Black Bucket – The North Face

The North Face har gjort sig kända för att tillhandahålla utrustning och kläder som lämpar sig bra för att vara ute i naturen med. Den här hatten fungerar utmärkt på långa sommarvandringar eller andra tillfällen där du behöver hålla huvudet svalt. Den kan dessutom vändas ut och in, så att militärmönstret på insidan är det som syns utåt. Annars är den helsvart, med The North Faces logga tryckt i vitt.

Kan köpas här

Lake Zig Zag – Herschel

Den här hippa, trendiga och något vågade solhatten från Herschel är designad för att dra ögonen till sig. Över en svart bakgrund sträcker sig ett mönster som tonar mellan rosa, turkos, mörkblå och lila. Ett vågat val!

Kan köpas här

Cotton Sonstige Bucket – Stetson

Den här solhatten från Stetson har en klassisk och något formell känsla över sig. Med en mörk, djupblå färg som bakgrund, klädd med bruna detaljer, ger den ett robust intryck. De bruna detaljerna ser slitna ut – vilket gör att det ser ut som att du har ägt solhatten i många år.

Kan köpas här