Om oss

Solhatt.se presenterar en rad E-butiker som säljer solhattar.

Läs mer under vår private policy.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Cellbes

Cellbes har en lång historia bakom sig som började redan i mitten av femtiotalet då de startade som ett litet postorderföretag med säte i Borås. Sedan dess har mycket hänt och utbudet har ökat betydligt. Företaget utmärker inte bara med sitt utbud utan också att de har många olika storlekar i sitt sortiment. Deras hattar finns i fem olika varianter och ett sortiment som vänder sig till kvinnor och män. Den som söker en hatt med stil hittar den här.

Ellos

Ellos har länge haft funnits internet med ett stort utbud av allt från kläder för hela familjen till produkter för hela hemmet. Från att i början varit ett postorderföretag av lite enklare mått har de vuxit och ses nu som en modehandel. De har ett stort utbud av solhattar av tyg i olika modeller, färger och mönster. Främst är det solhattar för barn men det finns även lite exklusivare modeller av flätat strå i vitt eller naturell för vuxna.

Ellos

Sportamore

Sportamore är sportbutiken som enbart finns på nätet. Genom att satsa på näthandel och inta ha några fysiska butiker kan de koncentrera sig på produkterna och utbudet istället. Deras fokus ligger på att hitta kvalitetsprodukter och kunna erbjuda dem till ett bra pris. Företaget har varit igång sedan 2010. Eftersom det här är en sportbutik är också solhattarna i första anpassade för människor i rörelse och vuxna. De har inga solhattar för barn.

Till Sportamore

Outnorth

Den skandinaviska nätbutiken Outnorth har produkter som passar för friluftsliv. Företaget är en sammanslagning av de två företagen GetOut och Outnet som slogs ihop och lanserade sitt nya namn våren 2012. De har flera kategorier inom friluftsliv och träning och säljer allt från kläder till utrustning. Deras utbud av solhattar är stort och finns både för barn och vuxna. Det som finns är tyghattar med och utan rem i flera olika modeller och färger.

Till Outnorth

Halens

Halens är en modebutik på nätet med kläder för barn, dam och män. Det har även en avdelning för hemtextiler, inredning och elektronikprodukter. Företaget har sitt säte i Borås där det även startade 1952. Då som postorderföretag. De säljer både egna varumärken och externa varumärken. Beställer gör man enklast på nätet eller genom att ringa kundtjänst. Deras utbud av solhattar är anpassade för barn.

Till Halens

Hatstore

Hatstore är en nätbutik där man kan hitta ett stort sortiment av hattar, kepsar och mössor. Med fokus enbart på dessa produkter bör det finnas något som passar alla. Butiken har sedan starten 2011 vuxit enormt fort och har nu internetbutiker i flera av Skandinaviens länder samt Europa. I deras utbud finns solhattar i tyg, i strå och för den som vill ha något lite mer elegant finns det även hattar i filt och läder.

Till Hatstore

Modekungen

Modekungen startade upp sin näthandel under 2008 med siktet på att erbjuda sina kunder trendiga produkter. Deras kontor finns i Sverige, Thailand, Kina och Bali. De erbjuder alltid gratis frakt och 2 månaders öppet köp för kunder i alla länder. Produkterna de säljer är riktade mot dam och herr, inga barnkläder. De har ett flertal hattar av ett lite mer stiligt slag så för den som vill se snygg ut i solen är det här en butik att ta en titt på. Priserna ligger runt 300 – 500kr.

Till Modekungen

Zalando

Zalando har blivit en av Sveriges största nätvaruhandel för kläder online med ett utbud för dam, herr och barn. De har ett brett sortiment med produkter som passar de flesta tillfällen. Sport, vardag eller fest och med flera olika prisklasser. Precis som utbudet av kläder så har de också ett stort utbud av solhattar. Från den enklaste i tyg till de mer exklusiva för festen. Priserna varierar från ca 200kr till 1000kr.

Till Zalando

Bubbleroom

Bubbleroom är en näthandel som funnits sedan 2005 med fokus på försäljning av kläder för kvinnor och män. De har valt dessa två kategorier och säljer inte barnkläder. Utbudet är stort och sträcker sig från träningskläder, vardag, fest och bröllop. Förutom sina egna märken har man också märkeskläder. Stilen är modern och trendig och förutom kläder, accessoarer och skor finns det en avdelning med skönhetsprodukter. Den som söker efter en solhatt hittar några varianter av stråhattar för kvinnor och en för män. Priset ligger runt 150 – 200kr.

 

Lightinthebox

Lightinthebox startade upp sin verksamhet under 2007 och är ett globalt företag. De erbjuder produkter inom mode, hem och trädgård. Inom mode finns det ett stort utbud av kläder för hela familjen med tillhörande accessoarer och skor. Den som söker tillbehör till mobilen hittar en kategori för det också. De har ett stort utbud av solhattar och kepsar. Både för vardag och för lite festligare tillfällen så som bröllop eller firandet av studenten. Vid beställning finns flera alternativ att välja på med leverans från 3 till 20 arbetsdagar.

Till Lightinthebox